berani punya pasal?amik ko hantu mai dtg

tepat pukul 2.00 pagi gadis bernama nuril husna telah diganggu..iaitu saya..ceh?.2 la padahnye kalo berani cgt tgok cite hantu base la,saya ni kan wonder women,ape barang takut an tpi bole da kena kacau..baru ade barang..hehe..ok cite dye,smalam sy tgok cite hantu jambatan ancoi.my eyes x pernah berkedip tgok hantu 2 but my aunt ?terjerit-jerit,melalak dye kalah pontianak,tgok la anak buah dye ni?wira dunia tau,x takut langsung..haha..disebabkan terlalu berani kena la kacau..mase saya tido ttbe depan mata ade perempuan rambut panjang,saya tido sorg2 tau!hehe..saya cuba untuk bergerak tapi x berdaya..badan memang kaku x bole bergerak..makin lame benda 2 makin dekat!and u know what.saya pejam mata sebab takut tengok rambut dye yang mengalahkan rambut i bangun pagi...tapi yang pelik hantu ni berusaha tok open my eyes..nak tunjukkan muka dye la 2..igt lawa sgt?ahaks..actually ni bukan firstime,da byk kali..experiance ni memang terbaik wok!ia mengajar saya untuk jadi seorang yg sgt berani..dari kecil sampai besar benda ni da jadi mcm sebahagian dari hidup...nampak hantu..jgn cakap ar..byk kali der..kekadang mase tido depan mate je,bertentang mata seyh nseb bek x jatuh cinta.kalo yer ape salahnye!heiii saya pon single ni..hahah

2 comments:

fahim said...

haha...bestnya cerita

fahim said...

bestnya cerita ni...hehe