gurls bila da suka boys

waalaikumussalam.kat atas entry da cakap assalamualaikum kan3,tak jawab dosa tau ahaks.it has been so long sy tak update blog and so then dah tak ade sesiapa yang sudi berkunjung.sedih  T_T..

pinjam bahu jap.mahu lap hingus.yuks.dalam entry kali ini saya nak cakap pasal gurls la kan.Sometimes lelaki banyak salah faham dengan gurls memandangkan dorang pun bukan gurls.ngek!..someone asked me

"ape tanda-tanda gurls tu suka aku ea?"

"macam ni la bro.bila sorang gurls tu minat kat hang.automatically die akan jadi caring tau,kalau kau sakit die ambil berat,if hang ade masalah die bantu.pokoknye dalam waktu kau susah dia akan sentiasa ada untuk kau.die sanggup korbankan ape saje untuk kau.tapi cmungkin hang tak sedar.so like that la"

"takkan la.kalo perempuan tu ramai kawan lelaki yang hensem,macam mane die nak suke aku.unbelievable,"

"yer..memang perempuan ramai yang periang dan ramai kawan lelaki.sebab kenapa dorang buat macam tu is nak tarik perhatian hang,dia nak tengok sama ada kau cemburu atau tak.tapi bila seseorang perempuan tu dah betul2 suke kan hang.dia takkan pandang yang lain even ramai laki macho and lebih hebat dari hang berkawan dengan dia tapi bila die betul-betul sayang hati dia akan setia untuk hang sorang je..sebab tu la cinta itu buta.lagipun kau bukanla hensem mane,takkanla awek kau tak terpikat dengan laki lain.nampak sangat dia sayang kau abes bus.."

"kuang aja mulut.habes tu apesal kadang-kadang gurls tu tibe2 marah aku tak tentu pasal?"

"first mungkin kau ade buat die terasa,second kau tak endahkan die sebab perempuan sukakan perhatian daripada orang yang die sayang,third die tengah moody.waktu tu la chance untuk hang pikat dia,pujuk or buat lawak .if die gelak maknenye die suda ok la tu dalam mase yang same akan menguatkan lagi sayang die pada hang..vouge gitu"

"awek aku kadang2 suke off fon.nak buat macam mane"

"ala..relax ar.tu tandenye die perlukan waktu untuk berseorangan tapi ade sesetengah permpaun bile die on handphone balik die harap ade mesej and miss called yang banyak dari hang.die nak tengok sejauh mane hang sayang kat die..

"huh!..leceh la perempuan ni"..

"memang la kalo tak bukan perempuan namenye ngek.".

"uish ganasnye.jangan ganas sangat.nanti takde sape nak buat bini"

memandangkan sekarang iolls merupakan menteri besar di US banyak rakyat-rakyat jelata iolls sudah terpesong dengan agama kristian menyatakan bahawa pada hari ini bersamaan 21.12.2012 diramalkan tarikh kiamat.Tu dia.mace-mace(macam2) da berlaku hok koba ni.hok cino wat kubu,hok amorika siap dok dalam bot.reality tak ada sesiapa akan terselamat dan kiamat adalah rahsia Allah..