Come and Grab Hot Item: Cathy Doll (Part 1)

Assalamualaikum.Perkenalkan produk CATHY DOLL.Produk dari korea yang memang tengah hangat dan femes hot kebabom dipasaran sekarang.Korang nak tahu betapa hebatnya produk ni. Search kat google.Its totally magic and extraodinary.Jahat kau chu suruh dorang search sendiri.Tampar tangan sendiri,salah tangan yang menaip.kih kih kih.Ok semua produk ni memang bagus dan berkesan especially magic cream dan boya mask.Tak percaya? Bole tengok vid magic cream dibawah ye dearies


awesome kan.so thats why una nak jual produk ni.100% original ye sayang.Ok lets check it out.

L-Gluthathione Magic cream(seperti vid diatas,Hot item)
60 ml,
Price: RM24
138 ml,
Price : RM28

  • mengandungi L-Gluthathione dengan 5 kali pemutihan+mengetatkan pori-pori+menghilangkan bintik2 hitam+ flawless and smooth complexion + melindungi daripada cahaya matahari dengan SPF 130 PA+++
  • cara penggunaan: sapu dimuka dan badan untuk melindungi kulit daripada cahaya matahari,seeloknya gunakan sebelum 20 minit keluar dari rumah.
  • Percuma 1pcs shiseido mask(Black,white,naturgo) 

Boya skin mask Gluta Q10(paling hot dipasaran)
RM27
  • Formulasi terbaru untuk menjadikan kulit putih kemerah merahan(pinkish)
  • berupaya mengurangkan bintik2 hitam,jerawat dan masalah kulit lain
  • Gel tidak melekit ini Mengandungi kepekatan L-Gluthathione dan anda akan nampak perbezaan seawal pemakaian.Hebat tak hebat?..
  • menyerap Gluta ke dalam kulit
  • meremajakan dan memutihkan kulit dan anda akan nampak kesan yang jelas hanya dalam masa 7 hari
  • memurnikan dan  menahan melanin + mengurangkan kedutan + mengelakkan jerawat
  • Banyak kat instagram bagi feedback boya mask menghilangkan parut jerawat dan kulit jadi semakin putih
  • cara pemakaian: bersihkan wajah dan badan kemudian lap > sapukan gel di wajah dan badan sebelum tidur > pakai secara berterusan selama 7 hari.
  • Percuma 1pcs shiseido mask (black,white,naturgo)




L-Gluthathione BB-Cream
30g
RM26

  • Mengandungi L-Gluthathione, SPF 59 PA+++ untuk melindungi kulit dari cahaya matahari + melindungi liang roma daripada kotoran debu yang menyebabkan liang roma tersumbat + menjadikan kulit tampak licin, cerah,dan bersinar sinar. 
  • Percuma 1pcs shiseido mask (black,white,naturgo)


    Speed white CC-Cream( Hot item)
                                                                 RM26
    • Mengandungi SPF 50 PA ++ ,Multivitamin,tambahan Arbutin dan Antioxidant
    • bertindak sebagai,pencerah,pelembap dan sunblock
    • Alat solek yang digunakan oleh Jurusolek di korea kerana ia mengandungi collagen,mengawal dan menghalang minyak kelihatan di wajah.
    • mengandungi L-Gluthathione untuk membaiki dan memulihkan keadaan kulit dengan berkesan serta mencegah penuaan pra-matang
    • Cathy doll speed white dapat menyembunyikan kesan cela,kedutan dan liang roma terbuka.
    • membuatkan kulit anda tampak licin,bersih dan berseri tanpa kusam
    • Cara pemakaian : sapukan di muka seperti memakai sublock.Boleh juga digunakan di tangan,lengan dan leher.
    • Percuma 1pcs shiseido mask (black,white,naturgo)
    Magic Gluta Compact Powder.
    RM23

    • Mengandungi L-Gluthathione,dan vitamin C kompleks untuk menyuburkan kulit
    • menutup liang roma terbuka,tompok2 hitam diwajah,kedutan dan kesan jerawat
    • Mengandungi SPF 59 PA+++ yang melindungi kulit daripada sinaran UVA dan UVB
    • mengawal minyak diwajah (amat sesuai untuk jenis kulit berminyak)
    • Percuma 1pcs shiseido mask (black,white,naturgo)



    Blink Blink Whitening Snow Mask(Hot item)
    RM35

    • Mengandungi SPF 58 PA +++ untuk melindungi kulit daripada cahaya matahari
    • Dirumuskan di korea dgn menggunakan teknologi serbuk Nano agar kulit anda tampak licin,lembut dan putih serta merta.
    • mengetatkan liang roma
    • Cara pemakaian: sapu pada kulit anda (bahagian badan) secara circular > basuh selepas 3 minit. untuk kesan yang lebih baik,gunakan selepas mandi.
    Snow White Ice Dancing Toner Spray
    RM32
    • Inovasi terbaru dengan formula semburan toner sejuk untuk memulihkan dan memberikan khasiat kepada kulit.
    • membuatkan kulit terasa muda dengan formulasi memulihkan kulit kering dan tekstur kulit kusam supaya kulit tampak lebih berseri,sejuk dan segar
    • membantu mengetatkan liang roma
    • Cara pemakaian:gunakan seperti toner biasa.




    L-Gluthathione Vit C cream (Make me Snow)
    body cream
    230g
    RM32,
    • Mengandungi L-Gluthathione,Collagen,vit C dan E serta perlindungan SPF 59 PA ++
    • Merupakan rawatan pemutihan kulit dan pencerahan kulit seperti salji
    • mengandungi protein susu,hydrating rice bran oil,ekstrak acai berry,nourishing cotton oil
    • melembap dan melembutkan kulit
    • membuatkan kulit tampak berkilau,licin,bersih dan menjadikan kulit kelihatan lebih cerah
    • cara pemakaian :gunakan di badan seperti losyen

    Ready to white One Day Whitener Lotion 
    75ml
    Price:RM28

    • produk yang terkenal dalam kalangan gadis korea dan jepun dengan pek skrim susu untuk pemutihan kulit dalam masa 3 minit
    • boleh dipakai di semua bahagian badan seperti muka,tangan,lengan,belakang badan dan kaki
    • membantu melindungi kulit daripada cahaya matahari
    • mencerah dan memutihkan : mencantikkan kulit anda,mengurangkan bintik2 hitam,mengandungi ekstrak mulberry da vit C.Jika digunakan dengan kerap kulit akan kelihatan lebih cerah dan berseri secara semula jadi
    • Melembap: membantu memperbaiki kulit yang kering dengan kandungan Glecerin,Aloe Extract dan Camelia Sinesis leaf Extract 
    • Anti-Kedutan:mengandungi antioxidant super yang melambatkan kesan penuaan dan untuk melicinkan kulit.
    • cara pemakaian: gunakan setiap hari seperti menggunakan pelembap

    Ready to White Milky Dress Cream Pack (Hot item)
    100 ml
    Price:RM28
    • mengandungi pelbagai ekstrak diperkaya dari korea khas untuk pemutihan kulit
    • memutihkan+melembabkan+menyuburkan kulit untuk pemutihan secara semula jadi
    • melicinkan kulit + mengurangkan lingkaran hitam pada wajah + menghalang bintik2 hitam
    • menghalang bakteria yang menjadi penyebab jerawat + membantu mengurangkan garis halus dan kulit kusam + memerangi radang kulit agar kulit menjadi subur.
    • tidak melekit dan mengandungi nutrien yang menyerap cepat dan mendalam.
    • cara pemakaian: sapukan pada bahagian muka > Kemudian urut muka > biarkan selama 3 minit > basuh muka 


    Sweet Dream Water Splash Essence (Hot Item)
    30g
    Price:RM30
    • Mengandungi ciri2 inovatif dan diselitkan dengan nano teknologi mineral untuk menambah kelembapan agar kulit berasa segar dan lembut bersesuaian dengan cuaca panas diMalaysia 
    • menjadikan kulit putih berseri dengan serta merta dan mengetatkan liang roma di wajah 
    • cara pemakaian : picit dan sapukan pada wajah secara circular sehingga ia berubah menjadi cecair.Teruskan dengan mengurut wajah anda sehingga ia meresap kedalam kulit

    3 minute Miracle 
    Korean Eyes Botox Serum
    RM30
    • Keajaiban Korean Eyes Botox Serum hanya dalam masa 3 minit
    • Mengurangkan kedutan dan mata kendur(eyebag)
    • menegangkan kulit bawah mata untuk kelihatan lebih muda seperti remaja 17 tahun
    • Serum cepat serap membantu mengekalkan kelembapan bawah mata 
    • Cara pemakaian: sapu disekitar mata dan urut ikut arah jam sehingga serum menyerap kedalam kulit.

    Slim Face Bible BTX V-line heating pack
    RM29
    • Membantu menghilangkan lemak di pipi dan dagu agar pipi dan dagu kelihatan lebih runcing serta tirus seperti artis Korea. 
    • anda tidak perlu buat pembedahan dan suntikan botox untuk mendapatkan bentuk wajah V-Shape.Hanya tepek di dagu.hee~~
    • mengandungi ekstrak hedera helix yang bertindak sebagai nutrien untuk memecahkan selulit 
    • Mengandungi Antioxidant.
    • Cara pemakaian : letakkan heating pack dibahagian dagu seperti gambar diatas.
    Facial V-line Cleansing Gel
    RM25
    • Fungsinya sama seperti Slim Face Bible BTX V-line heating pack cuma yang ini gel.
    • cara pemakaian : basahkan wajah > sapu dibahagian yang anda mahu > urut bahagian tersebut kemudian bilas.Anda akan rasa panas sedikit.


    Sweet Dream Supermodel (hot item)
     Shape Up Chili Cleansing Foam
    100g
    RM29
    • Mengandungi campuran ekstrak chili dari korea dan L-Carnitine yang bertindak sebagai pembakar lemak dan menghilangkan selulit
    •  Membentuk badan dan menghilangkan lemak di bahagian paha,pinggang,lengan dan pinggul agar kelihatan lebih menawan
    • Rasai hasilnya seawal 28 hari,anda akan rasa kulit anda ketat seperti Super Model!
    • Cara pemakaian : picit di tapak tangan > gosok sehingga berbuih > urut di bahagian lengan/paha/pinggang/pinggul/kawasan selulit selama 5-10 minit > bilas dengan air


    Lipid Boom L-Cortine Chili Mousse
    250 ml
    RM 37
    • Khas untuk membuang selulit dan lemak dengan pantas
    • tekstur yang tidak melekit
    • Cara pemakaian : hanya spray dibahagian yang diingini dan urut bahagian tersebut

    L-Gluta Arbutin Peeling Gel (hot item)
    150ml
    RM29
    • Mengandungi ekstrak garam laut untuk membersihkan kulit dan membuang sel kulit mati
    • Dengan campuran L-Gluthathione + Arbutin membantu untuk memutihkan kulit
    • Membantu mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari agar kulit menjadi lebih licin,lembut dan berseri
    • Cara pemakaian: sapukan pada kulit > biarkan selama 3 minit > perlahan-lahan gosok gel tersebut untuk membuang sel kulit mati > bilas dengan air




    Armpit & Bikini line scrub
    30g
    RM23
    • Mengandungi mineral air,kolagen laut dalam,Arbutin,Vit C&E,L-Gluthathione dan Sakura Extract.
    • Cathy doll armpit & bikini line scrub dengan Sakura Essence terbaru dari laut dengan gabungan kolagen laut dalam untuk memutihkan kawasan gelap di sekitar ketiak dan garisan bikini
    • Cara pemakaian : picit scrub di jari > sapu dan urut di sekitar bawah ketiak/garisan bikini > kemudian basuh


    Raise your Hands Up
    Whitening and pore reducing
    Toner Spray
    RM23
    • Mengandungi Vitamin C,AHA,dan Hazel extract
    • Mencabut boleh menyebabkan kawasan bawah ketiak menjadi hitam dan liang pori jelas kelihatan
    • Dengan formulasi Whitening & pore reducing,ia mampu memutihkan kawasan bawah ketiak,melembap dan mengetatkan liang pori.
    • Cara pemakaian : spray dibahagian ketiak


    2 in 1 Mascara and Eyeliner
    Rm27
    • Mengandungi kolagen + meyuburkan bulu mata.
    • percuma 1 Collagen Crystal eyemask:menghilangkan kedutan bawah mata + mengurangkan lingkaran hitam bawah mata dan membuatkan mata lebih segar dan muda.

    2 in 1 Vitamin C tint + Gloss
    RM24
    • Mengandungi L-Glutahthione + vitamin C untuk membantu menghilangkan masalah bibir gelap
    • Membuatkan bibir kelihatan merah munggil dan shiny
    • percuma 1 Collagen Crystal lipmask:lipmask mengandungi vitamin C dan collagen untuk melembut dan melembapkan bibir serta memerahkan bibir secara semula jadi
    * ALL ITEM EXCLUDE POSTAGE (SM RM6,SS RM9)*
    Macam-macam lagi produk yang ada macam doom doom breast,breast scrub,pure milk shine dan bonjour paris.I'll update soon.Part 2,tapi still bole order dear...

    Semua dengan harga yang sangat rendah dan berpatutan siap una bagi Free Gift lagi tu.ececeh.haha
    berminat bole whatsapp/sms/wechat 0173506018



    3 comments:

    dek min said...

    produk ni halal x

    Anonymous said...

    Bestnyaaaa. Ada acc insta tak?

    Anonymous said...

    Ade lgi ke dear? :)