Saya bosan saya mengarut.

Assalamualakum sayang cinta kasih rindu intan payung mentarang kerang.Okey una da start melalut

bak kate kawan " kau una memang masuk air"

Petang petang ni kalau pekena cekodok nga goreng pisang plus black tea memang sedap menjilat perut.

Haaaa..acano nak jilat porut tu sampe ko tak sampe ni.hehe.Cer try jilat dek porut tu.Bagi den nenguk ciket.(Maaf una kampar murtad).kuikuikui

Ecelly una takdo mondo nak ceghito,bedal jo lah kan.

Terimalah pantun dari una

anak bangla main papan dan baldi
bye bye una nak poi mandi..

confirm bm failed ni..kui kui.ok assalamualaikum.

SEBELUM TU jom order cathydoll,cathychoo,banjour paris,pure milk shine ramai2Tengah promosi and free postage tau.Bole lawati insta una kat link ni U&I Shop.Stok da limited sekarang.Dont miss out!

 

Pelanggan aidijuma!!cuci mata siket.Berpuluh puluh yang whatsapp cari design ni kan.Maaf da sold out sejak sekian lama..Dont jelous i wore this one.lalala..