PROMOSI:Rahsia muda jelita artis Malaysia dan Endonesia

Hai korang.Una tengah excited gila sebab sekarang una jual produk yang una pakai which is tabita skin care yang sering jadi bualan artis 

kalau korang sedar Masa AIM 2013 baru baru ni yang nabil dan paknil jadi pengacara ye dok
nabil ada sebut..

"yela..dia pakai tabita memang la cantik"

Masa dekat betul ke bohong, ajak shiro ada sebut

"yela dia pakai tabita"

dan baru2 ni dekat meletop Aril puji yang mak mertua dia cantik dan nampak muda sangat ye dop?.Bila ditanya apa rahsia mak mertua.Aril jawab mak mertua dia pakai tabita skin care.

Itu orang cakap ni sekarang una pulak nak cakap.

Tabita ni gabungan daripada collagen,mutiara,japanese tea japanese papaya,vitamin e dan vitamin c.

Fungsi : Kebaikan Tabita Skincare
  • Menghilangkan jerawat
  • Memutihkan Kulit
  • Meratakan lubang dan bekas jerawat
  • mengecilkan pori2
  • mencerahkan kulit
  • menghilangkan flek2 di wajah dan pigmentasi / warna kulit tak rata
  • membuat kulit tanpak bercahaya
  • menegangkan kulit

sekarang tengok testimoni daripada diri una sendri




Even tangkap gamba dekat tempat terang muka tetap nampak kusam
una start pakai tabita masa pertengahan bulan pertengahAn bulan 2011.Dulu kulit muka una berjerawat terutama kat dahi,kadang2 tumbuh jerawat batu dekat pipi.Sampai takut nak keluar rumah dan kulit agak berminyak,masa ni tak silap una guna SAFI dulu then tuka ke NV.Tapi sayang kulit makin teruk.

Sampai satu masa makcik kenalkan produk tabita.Katanya orang-orang yang berkerjaya memang famous dengan produk ni ESPECIALLY  ARTIS ENDONESIA..

BILA DA PAKAI TABITA!!!



bila tak pakai make- up
una sajeje besarkan biar korang boleh tengok pore una yang memang tekatup rapat.Yang the best bila pakai tabita.Korang tak perlu make up tebal-tebal sebab kulit akan jadi cantik.
"BUAT APA NAK MAKE UP TEBAL KALAU KULIT DA CANTIK  BILA PAKAI TABITA SKIN CARE."



bila pakai make up.


mak una ni umur 42 tahun.Da tua da.Dulu kulit muka ibu kusam sekarang wau.Da macam barbie doll kau.Pergi mana-mana orang mesti kata ibu dan una adik beradik.


OK.tabita memang the best ever produk una pernah jumpa dekat dunia ni.SERIOUS WA CAKAP SAMA LU.Oleh sebab tu una nak jual produk ni. kadang kadang risau tengok siapa yang ada kulit bermasalh..As a girl mestilah una nak kongsi ape produk una pakai.For 2 years orang selalu tanya ape una pakai daripada orang dekat pasaraya,cashier,kawan,cikgu.

RAHSIANYA TABITA SKIN CARE!!

ini set ekslusif.

promosi
trial set:tahan selama sebulan
(RM 135 FREE POSTAGE)
-Facial soap 30 ml (sabun pencuci)
-Smooth lotion 30 ml (toner)
-daily cream 8g
-night cream 8g

Regular set:tahan selama 3 bulan
(RM 260 FREE POSTAGE)
-Facial soap 120ml
-smooth lotion 120ml
daily cream 25g
ningh cream 8g

Set esklusif (macam gambar diatas)
(RM300 FREE POSTAGE : Tahan 4/5 bulan
-Facial soap 120ml
-smooth lotion 120ml
-daily cream 40g
-night cream 40g
Cara pengguna.
1)pakai facial soap gosok ditangan hingga berbuih then tepek la kat muka dan dekat leher supaya muka dan leher sama kaler.Takdelah macam taik cicak,muka putih leher hitem..
2)bila muka dah kering pakai smooth lotion.Titiskan didalam kapas then sapu di seluruh wajah
3)pakai daily cream pada waktu siang dan night cream pada waktu malam

                                                                    warning
1)Untuk kesan seawal 3 minggu kulit korang akan gatal-gatal dan menggelupas depends on your skin.Macam una tak menggelupas mungkin sebab muda.Sel kulit mati kurang.
Bila muka gatal disarankan jangan garu tapi just tekan tekan je kat bahagian yang gatal.Agak sakit sedikit.Bak kata orang yang cantik cantik "Beautiful is pain".
so kena bertahan sedikit selama 3 minggu
2)jangan pakai produk lain selain tabita untuk kesan yang lebih bagus
3)jangan pakai bedak,bb cream atau apa produk lain la..senang cite.haha

kalau berminat bole whatsapp 0173506018
                         @
    pm una di facebook "nuril husna azman"




TUDUNG AIDIJUMA.PROMO!!

Sekarang una da berkecimpung dalam dunia perniagaan,Ceh! ayat advance kau.kui kui kui.ni nak habaq mai sat.Saya atau una da mulakan perniagaan dengan menjual tudung aidijuma.Sempena tahun baru ni una buat jualan murah..ok tengok ye koleksiNYA..MUAH.

aidijuma fun flower 001

Code:White label
HARGA: RM13 exclude postage
**SOLD OUT**


aidijuma fun flower 002

Code:white label
HARGA: RM13 exclude postage
**SOLD OUT**



                                                 

Kerawang 
code: white label 001:sold out
                        002:RM14 
                       003:RM14

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**



Aidijuma white tulips maroon
Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**


Code:black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**

Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**


Aidijuma 005 pink-blue

Code:black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**


Aidijuma leaf blue
Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
                                                                      **SOLD OUT**

Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**


Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
                                                                     **SOLD OUT**


Sekarang una tengah promo sempena tahun baru.Happy shopping guys,,

berminat bole WHATSAPP 0173506018

                       @
BOLE PM UNA DI FACEBOOK (Nuril husna azman)

salah faham saleh pahe.

assmualaikum salam sejahtera salam minta laluan salam sayang.cikepummm cikebumm...haha.first of all saya atau una sudah lama tak update status kan..kan kan..follower pun sudey ramai yang lari.okokok.Sedih mak.

tapi masa nak buka blog ni punyalah pening pale ceeq ni habak mai kat orang2 kampung sumo.

saya online guna laptop si abg ngah.sebelum nak buka laptop adalah menatang password password apeke bondo tu.Den pun tak paham apo bondo tu pun loii walaweii!

me "ape password laptop kau"

abg "untuk ape" dalam keadaan mamai tengah tido

me"aku nak buka insta,ape password nye"

abg "untuk ape"

me"kau ni banyak tanya pulak,untuk ape untuk ape,aku makan kau kang"

abg"passwordnya untuk ape la"

me "-_-

hang bagi password yang memang nak konokan orang.ayya

sebenarnya cek pun tak tahu nak cerita gapo dio.


bila bosan,semua benda jadi gila

kebosanan aku da tahap kritikal vas vouge sekarang ni.Aku tengok jam rase macam nak campak je dekat anjing belakang rumah.Dari tadi dok menyalak.mau kena jam besi magnet ultra volta aku ni terus pengson agaknye.Amin.Kejam sungguh.

Siang tadi aku naik buai,u know buai tu patah.haha.da la gemok gedempol sepak masuk gol.tak sedar diri nak naik buai.bukannye ape.rindu mase kecik2 dulu kan3..?ade pula sorang budak ni bisik kat telinga kawan die.

"eyy akak tu patahkan buai la.da besar pun macam budak2"..

seorang pakcik

"tak nampak ke papan tanda atas 12 tahun tak boleh main"

argh!.maruah aku sudah terjejas.saham maruah aku merundum jatuh mendadak.tapi heran ape.aku buat muka toya dan lepas tu main gelongsor pula.aku tak heran anak pakcik tu nak main.balasan sebab mengata aku.LOL.

hampeh.cuma nak cakap aku ni brutal sikit.kadang ade amaran pun aku tak ikut.korang nak tahu dulu aku duduk dekat Greece kemudian disebabkan vandalisme aku negara tu sekarang mengalami kemeleSETAN ekonomi.Sebab tu aku pindah malaysia.Penipu.. greece la sangat cer cakap greece
.
"er.erkk....um..la vunto desperado beg prado masuk tido "..nampak sangat menipu kan..

perkara tentang aku yang korang kena tahu

@aku suka guling-guling atas katil lepas tu biarkan diri aku jatuh katil.bila da sakit baru tahu menyesal sampai adik boy aku jadi mangsa tampal koyok kat belakang badan aku.ngeh ngeh

@bila bangun pagi emak aku akan kejutkan.dalam keadaan mamai aku terus lari masuk toilet dan aku akan tidur atas mangkuk tandas sambil tangan aku pegang batang paip yang mengalirkan air.bayangkan....! bayangkan....!

@aku pernah bercinta dengan dea sung BING BANG.tapi disebabkan die tak sunat aku mengambil keputusan untuk putus.die cakap
"i sanggup masuk islam kerana u sayang.."then aku tanye "saranghaeyo aishiteru sunatae demi sayana..(awk sanggup sunat kerana saya?).
dia diam lalu menangis.tahu pun takut sunat.mesti lepas ni dia fobia.tengok gunting ingat aku ingat sunat.Ngeri!.
macam ni la die nanges saat perpisahan berlaku..air mata menitis bagai tsunami..

@aku tak bole duduk atau makan atas lantai.automatically akan ade current mengecas dalam kaki.korang pun same kan..baik mengaku cepat.! heee

@kalau aku tidur,aku suke peluk bantal erat-erat sebab aku nak tiru cerita endon pocong tu..tibe2 bantal peluk bertukar jadi pocong.tapi aku taknak poconng,aku nak Anuar zain.hohoho..

@bila aku berjalan aku akan mengucap sebab takut terpleot..tak kira high heels ke atau selipar jepun.pasti aku akan hati2..pernah satu hari salesman datang kat aku tapi aku ckp "no thanks bro"..dengan lagak dan gaya.tiba2 aku terpleot.salesman tu datang dan tolong angkat aku.malu gilos weyyy..ini la balasan untuk orang yang bajet macam aku..ya ya ya...

@aku suka belacan lagi2 kalo ade masak lemak cili padi.pergh!.hingus dengan air mata meleleh tanpa henti dan akhirnya bertemu di muara (bibir)..

@orang tanye aku ape petua kulit muka aku cerah.1 aku makan rumpai laut.2 aku selalu jage pemakanan.3 aku rajin makan chuwing gum(tak reti eja) supaya muka aku sentiasa exercise.4.aku pakai losyen setiap kali tidur dan tak lupa juga aku pakai Tabita skin care.harga die cuma RM 480 1 set.cubalah..

itu je tentang aku yang tengah bosan

adakah aku brjaya buat korang mengantuk bila baca entry ni.Alhamdulillah.give me 100..erk..macam mane nak buat..erm...k bye..like la