bila bosan,semua benda jadi gila

kebosanan aku da tahap kritikal vas vouge sekarang ni.Aku tengok jam rase macam nak campak je dekat anjing belakang rumah.Dari tadi dok menyalak.mau kena jam besi magnet ultra volta aku ni terus pengson agaknye.Amin.Kejam sungguh.

Siang tadi aku naik buai,u know buai tu patah.haha.da la gemok gedempol sepak masuk gol.tak sedar diri nak naik buai.bukannye ape.rindu mase kecik2 dulu kan3..?ade pula sorang budak ni bisik kat telinga kawan die.

"eyy akak tu patahkan buai la.da besar pun macam budak2"..

seorang pakcik

"tak nampak ke papan tanda atas 12 tahun tak boleh main"

argh!.maruah aku sudah terjejas.saham maruah aku merundum jatuh mendadak.tapi heran ape.aku buat muka toya dan lepas tu main gelongsor pula.aku tak heran anak pakcik tu nak main.balasan sebab mengata aku.LOL.

hampeh.cuma nak cakap aku ni brutal sikit.kadang ade amaran pun aku tak ikut.korang nak tahu dulu aku duduk dekat Greece kemudian disebabkan vandalisme aku negara tu sekarang mengalami kemeleSETAN ekonomi.Sebab tu aku pindah malaysia.Penipu.. greece la sangat cer cakap greece
.
"er.erkk....um..la vunto desperado beg prado masuk tido "..nampak sangat menipu kan..

perkara tentang aku yang korang kena tahu

@aku suka guling-guling atas katil lepas tu biarkan diri aku jatuh katil.bila da sakit baru tahu menyesal sampai adik boy aku jadi mangsa tampal koyok kat belakang badan aku.ngeh ngeh

@bila bangun pagi emak aku akan kejutkan.dalam keadaan mamai aku terus lari masuk toilet dan aku akan tidur atas mangkuk tandas sambil tangan aku pegang batang paip yang mengalirkan air.bayangkan....! bayangkan....!

@aku pernah bercinta dengan dea sung BING BANG.tapi disebabkan die tak sunat aku mengambil keputusan untuk putus.die cakap
"i sanggup masuk islam kerana u sayang.."then aku tanye "saranghaeyo aishiteru sunatae demi sayana..(awk sanggup sunat kerana saya?).
dia diam lalu menangis.tahu pun takut sunat.mesti lepas ni dia fobia.tengok gunting ingat aku ingat sunat.Ngeri!.
macam ni la die nanges saat perpisahan berlaku..air mata menitis bagai tsunami..

@aku tak bole duduk atau makan atas lantai.automatically akan ade current mengecas dalam kaki.korang pun same kan..baik mengaku cepat.! heee

@kalau aku tidur,aku suke peluk bantal erat-erat sebab aku nak tiru cerita endon pocong tu..tibe2 bantal peluk bertukar jadi pocong.tapi aku taknak poconng,aku nak Anuar zain.hohoho..

@bila aku berjalan aku akan mengucap sebab takut terpleot..tak kira high heels ke atau selipar jepun.pasti aku akan hati2..pernah satu hari salesman datang kat aku tapi aku ckp "no thanks bro"..dengan lagak dan gaya.tiba2 aku terpleot.salesman tu datang dan tolong angkat aku.malu gilos weyyy..ini la balasan untuk orang yang bajet macam aku..ya ya ya...

@aku suka belacan lagi2 kalo ade masak lemak cili padi.pergh!.hingus dengan air mata meleleh tanpa henti dan akhirnya bertemu di muara (bibir)..

@orang tanye aku ape petua kulit muka aku cerah.1 aku makan rumpai laut.2 aku selalu jage pemakanan.3 aku rajin makan chuwing gum(tak reti eja) supaya muka aku sentiasa exercise.4.aku pakai losyen setiap kali tidur dan tak lupa juga aku pakai Tabita skin care.harga die cuma RM 480 1 set.cubalah..

itu je tentang aku yang tengah bosan

adakah aku brjaya buat korang mengantuk bila baca entry ni.Alhamdulillah.give me 100..erk..macam mane nak buat..erm...k bye..like la