PROMOSI:Rahsia muda jelita artis Malaysia dan Endonesia

Hai korang.Una tengah excited gila sebab sekarang una jual produk yang una pakai which is tabita skin care yang sering jadi bualan artis 

kalau korang sedar Masa AIM 2013 baru baru ni yang nabil dan paknil jadi pengacara ye dok
nabil ada sebut..

"yela..dia pakai tabita memang la cantik"

Masa dekat betul ke bohong, ajak shiro ada sebut

"yela dia pakai tabita"

dan baru2 ni dekat meletop Aril puji yang mak mertua dia cantik dan nampak muda sangat ye dop?.Bila ditanya apa rahsia mak mertua.Aril jawab mak mertua dia pakai tabita skin care.

Itu orang cakap ni sekarang una pulak nak cakap.

Tabita ni gabungan daripada collagen,mutiara,japanese tea japanese papaya,vitamin e dan vitamin c.

Fungsi : Kebaikan Tabita Skincare
  • Menghilangkan jerawat
  • Memutihkan Kulit
  • Meratakan lubang dan bekas jerawat
  • mengecilkan pori2
  • mencerahkan kulit
  • menghilangkan flek2 di wajah dan pigmentasi / warna kulit tak rata
  • membuat kulit tanpak bercahaya
  • menegangkan kulit

sekarang tengok testimoni daripada diri una sendri




Even tangkap gamba dekat tempat terang muka tetap nampak kusam
una start pakai tabita masa pertengahan bulan pertengahAn bulan 2011.Dulu kulit muka una berjerawat terutama kat dahi,kadang2 tumbuh jerawat batu dekat pipi.Sampai takut nak keluar rumah dan kulit agak berminyak,masa ni tak silap una guna SAFI dulu then tuka ke NV.Tapi sayang kulit makin teruk.

Sampai satu masa makcik kenalkan produk tabita.Katanya orang-orang yang berkerjaya memang famous dengan produk ni ESPECIALLY  ARTIS ENDONESIA..

BILA DA PAKAI TABITA!!!



bila tak pakai make- up
una sajeje besarkan biar korang boleh tengok pore una yang memang tekatup rapat.Yang the best bila pakai tabita.Korang tak perlu make up tebal-tebal sebab kulit akan jadi cantik.
"BUAT APA NAK MAKE UP TEBAL KALAU KULIT DA CANTIK  BILA PAKAI TABITA SKIN CARE."



bila pakai make up.


mak una ni umur 42 tahun.Da tua da.Dulu kulit muka ibu kusam sekarang wau.Da macam barbie doll kau.Pergi mana-mana orang mesti kata ibu dan una adik beradik.


OK.tabita memang the best ever produk una pernah jumpa dekat dunia ni.SERIOUS WA CAKAP SAMA LU.Oleh sebab tu una nak jual produk ni. kadang kadang risau tengok siapa yang ada kulit bermasalh..As a girl mestilah una nak kongsi ape produk una pakai.For 2 years orang selalu tanya ape una pakai daripada orang dekat pasaraya,cashier,kawan,cikgu.

RAHSIANYA TABITA SKIN CARE!!

ini set ekslusif.

promosi
trial set:tahan selama sebulan
(RM 135 FREE POSTAGE)
-Facial soap 30 ml (sabun pencuci)
-Smooth lotion 30 ml (toner)
-daily cream 8g
-night cream 8g

Regular set:tahan selama 3 bulan
(RM 260 FREE POSTAGE)
-Facial soap 120ml
-smooth lotion 120ml
daily cream 25g
ningh cream 8g

Set esklusif (macam gambar diatas)
(RM300 FREE POSTAGE : Tahan 4/5 bulan
-Facial soap 120ml
-smooth lotion 120ml
-daily cream 40g
-night cream 40g
Cara pengguna.
1)pakai facial soap gosok ditangan hingga berbuih then tepek la kat muka dan dekat leher supaya muka dan leher sama kaler.Takdelah macam taik cicak,muka putih leher hitem..
2)bila muka dah kering pakai smooth lotion.Titiskan didalam kapas then sapu di seluruh wajah
3)pakai daily cream pada waktu siang dan night cream pada waktu malam

                                                                    warning
1)Untuk kesan seawal 3 minggu kulit korang akan gatal-gatal dan menggelupas depends on your skin.Macam una tak menggelupas mungkin sebab muda.Sel kulit mati kurang.
Bila muka gatal disarankan jangan garu tapi just tekan tekan je kat bahagian yang gatal.Agak sakit sedikit.Bak kata orang yang cantik cantik "Beautiful is pain".
so kena bertahan sedikit selama 3 minggu
2)jangan pakai produk lain selain tabita untuk kesan yang lebih bagus
3)jangan pakai bedak,bb cream atau apa produk lain la..senang cite.haha

kalau berminat bole whatsapp 0173506018
                         @
    pm una di facebook "nuril husna azman"




TUDUNG AIDIJUMA.PROMO!!

Sekarang una da berkecimpung dalam dunia perniagaan,Ceh! ayat advance kau.kui kui kui.ni nak habaq mai sat.Saya atau una da mulakan perniagaan dengan menjual tudung aidijuma.Sempena tahun baru ni una buat jualan murah..ok tengok ye koleksiNYA..MUAH.

aidijuma fun flower 001

Code:White label
HARGA: RM13 exclude postage
**SOLD OUT**


aidijuma fun flower 002

Code:white label
HARGA: RM13 exclude postage
**SOLD OUT**



                                                 

Kerawang 
code: white label 001:sold out
                        002:RM14 
                       003:RM14

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**



Aidijuma white tulips maroon
Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**


Code:black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**

Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**


Aidijuma 005 pink-blue

Code:black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**


Aidijuma leaf blue
Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
                                                                      **SOLD OUT**

Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
**SOLD OUT**


Code:Black label
Harga:RM39

*EXCLUDE POSTAGE*
                                                                     **SOLD OUT**


Sekarang una tengah promo sempena tahun baru.Happy shopping guys,,

berminat bole WHATSAPP 0173506018

                       @
BOLE PM UNA DI FACEBOOK (Nuril husna azman)

salah faham saleh pahe.

assmualaikum salam sejahtera salam minta laluan salam sayang.cikepummm cikebumm...haha.first of all saya atau una sudah lama tak update status kan..kan kan..follower pun sudey ramai yang lari.okokok.Sedih mak.

tapi masa nak buka blog ni punyalah pening pale ceeq ni habak mai kat orang2 kampung sumo.

saya online guna laptop si abg ngah.sebelum nak buka laptop adalah menatang password password apeke bondo tu.Den pun tak paham apo bondo tu pun loii walaweii!

me "ape password laptop kau"

abg "untuk ape" dalam keadaan mamai tengah tido

me"aku nak buka insta,ape password nye"

abg "untuk ape"

me"kau ni banyak tanya pulak,untuk ape untuk ape,aku makan kau kang"

abg"passwordnya untuk ape la"

me "-_-

hang bagi password yang memang nak konokan orang.ayya

sebenarnya cek pun tak tahu nak cerita gapo dio.