salah faham saleh pahe.

assmualaikum salam sejahtera salam minta laluan salam sayang.cikepummm cikebumm...haha.first of all saya atau una sudah lama tak update status kan..kan kan..follower pun sudey ramai yang lari.okokok.Sedih mak.

tapi masa nak buka blog ni punyalah pening pale ceeq ni habak mai kat orang2 kampung sumo.

saya online guna laptop si abg ngah.sebelum nak buka laptop adalah menatang password password apeke bondo tu.Den pun tak paham apo bondo tu pun loii walaweii!

me "ape password laptop kau"

abg "untuk ape" dalam keadaan mamai tengah tido

me"aku nak buka insta,ape password nye"

abg "untuk ape"

me"kau ni banyak tanya pulak,untuk ape untuk ape,aku makan kau kang"

abg"passwordnya untuk ape la"

me "-_-

hang bagi password yang memang nak konokan orang.ayya

sebenarnya cek pun tak tahu nak cerita gapo dio.