Aidijuma New New New : Batch 5



Aidijuma Batch 5

tengok kemain besar hint die. Hihi . Dengan kepenatan yang melanda una . ku gagahkan jua meng- upload utk kakak2 tersayang . Jom cuci mata .




Daisy Pink
Harga : RM15 




Daisy Oliveoil Grey
Harga : RM15 





Cupcake
Harga : RM15





Camera White
Harga : RM15 




Camera Pink
Harga : RM15 




Garden
Harga : RM15 





Car Yellow
Harga : RM15 





Car Blue
Harga : RM15

*All Item Exclude Postage*


hOw to Order :
Screenshot gamba dam hantar  melalui whatsapp/ wechat 0173506018
@ bole pm di FB PAGE Nurzha_Shop .


Instagram: nurzha_shop


Happy shopping awak semua . Well tudung ni agak labuh ckit daripada wl yg sebelum ni. UNA RASA LA. hehe .


ibu sibuk tolong kira stok :p



Penat you kena beratur . Can u imgaine that, Rasa dah macam ade pertandingan bola kat stadium ni, hehe  ok itu over una :p :p . Gugurl nite awak ,UNA dah ngantuk


Bawal Aidijuma Batch 4

jom order

Black Label :  Flowrstripers





(Seperti dalam gambar diatas)
colur: Red
Bidang 45
Harga : RM37
*SOLD OUT*



                                                             (Seperti dalam gambar diatas)
colur: Navy Blue
Bidang 45
Harga : RM36



(Seperti dalam gambar diatas)
colur: Purple
Bidang 45
Harga : RM36




(Seperti dalam gambar diatas)
colur: Green
Bidang 45
Harga : RM36
Black Label 



Bawal Aidijuma Turqoise
Bidang 45
Harga : RM36
*SOLD OUT*



Bawal Aidijuma Grey
Bidang 45
Harga : RM36
*SOLD OUT*




Bawal Aidijuma F1
Bidang 45
Harga : RM36




Bawal Aidijuma Army
Bidang 45
Harga : RM36



Bawal Aidijuma Muzik
Bidang 45
Harga : RM36


Bawal Aidijuma Pink Polka
Bidang 60
Harga : RM46


**All item exclude postage**
for order please whatsapp una 0173506018
@
Pm di Facebook nuril husna azman 

Happy shopping dearies..Love u lotsss..


Saya bosan saya mengarut.

Assalamualakum sayang cinta kasih rindu intan payung mentarang kerang.Okey una da start melalut

bak kate kawan " kau una memang masuk air"

Petang petang ni kalau pekena cekodok nga goreng pisang plus black tea memang sedap menjilat perut.

Haaaa..acano nak jilat porut tu sampe ko tak sampe ni.hehe.Cer try jilat dek porut tu.Bagi den nenguk ciket.(Maaf una kampar murtad).kuikuikui

Ecelly una takdo mondo nak ceghito,bedal jo lah kan.

Terimalah pantun dari una

anak bangla main papan dan baldi
bye bye una nak poi mandi..

confirm bm failed ni..kui kui.ok assalamualaikum.

SEBELUM TU jom order cathydoll,cathychoo,banjour paris,pure milk shine ramai2Tengah promosi and free postage tau.Bole lawati insta una kat link ni U&I Shop.Stok da limited sekarang.Dont miss out!

 

Pelanggan aidijuma!!cuci mata siket.Berpuluh puluh yang whatsapp cari design ni kan.Maaf da sold out sejak sekian lama..Dont jelous i wore this one.lalala..

Tudung Bawal Aidijuma : New Season And Old Season

Assalamualaikum and hai dear.New Arrivals.Jom terjah satu2 keyh

Black Label :New Design





Aidijuma Loveu (Seperti dalam gambar diatas)
Bidang 45
Harga : RM45 
**SOLD OUT**



Aidijuma Daisy (Seperti dalam gambar diatas)
Bidang 45
Harga : RM45 
**SOLD OUT**


  
  Aidijuma Bouquet 
 Bidang 45
    Harga : RM45 
**SOLD OUT**



                                                                    
                                                                     Aidijuma Orchid 
 Bidang 45
    Harga : RM44 
**SOLD OUT**


                                                            Aidijuma Chinese New Year
    Bidang 45
    Harga : RM44 
**SOLD OUT**


Adijuma Old Season : Black Label and Red Label



                                                            Aidijuma Leaf Blue (Black Label)
 Bidang 45
    Harga : RM45 
**SOLD OUT**




                                                       Aidijuma RL Gold Turqoise (Red Label)
 Bidang 45
    Harga : RM44 
**SOLD OUT**





                                                       Aidijuma Fun Love (Red Label)
 Bidang 45
    Harga : RM44 
**SOLD OUT**

**All item exclude postage**

Berminat bole Whatsapp 0173506018

Happy Shopping Dear..
 
(contoh pemakaian bawal leaf blue macam selendang)


Sementara tu iklan Tabita skin care dan ibu putih


(menggunakan camera biasa dan wajah tanpa make up)

Perkenalkan Tabita Skin care 100% original.The magical solution for your skin.Fungsinya 

●menghilangkan parut jerawat
●menghilangkan garis halus dan lingkaran hitam
●memutihkan dan mencerahkan kulit
●membaiki pigmentasi atau tona kulit tidak sekata
●menghilangkan jerawat dan jeragat
●membuatkan wajah anda nampak bersinar ●memperbaiki kulit kusam
●meremajakan kulit
●mengetatkan liang roma
●menghilangkan flek flek di wajah

After 3 bulan pakai tabita skin care.Gunakan pati ibu putih SA beauty setiap malam selepas pakai night cream tabita.Kesannya memang hebat chuolls

Bangun dari tido je mesti chuolls terkejut beruk "aik apesai muka den puteh gebu gebas semacam je".Lepastu pengsan.hihi

Sebab pati ibu putih sangat bagus untuk memutihkan,mengebukan,melembutkan dan mencerahkan wajah hanya dalam 1 malam.Hanya satu malam je sayang.Kesan cela pun semakin pudar..Bagusnye.. Semenjak una pakai pati ibu putih kulit lebih putih dan tak kusam lagi.Harga hanya RM70 free postage

Tabita skin care set trial RM135
(tahan selama 1-2 bulan,terpulang kepada pemakai sama ada guna sedikit atau banyak) ada FREE GIFT

Untuk maklumat lanjut pm dan
Berminat bole sms/whatsapp/wechat 0173506018